Макаронні вироби фасовані

07.10.2025
ПОШИРИТИ

Інформація на виконання постанови Кабінету Міністрів України №710  від 11 жовтня 2016 року ( виконання пункту 4-1 Постанови №710)

 

1

Найменування замовника та місцезнаходження

Комунальна установа «Центр з обслуговування закладів освіти» Сокальської міської ради Львівська області

80001, Львівська область, м. Сокаль,  вул. Шашкевича, 86

2

Найменування предмету закупівлі із зазначенням коду

Макаронні вироби фасовані

ДК 021:2015: 15850000-1 — Макаронні вироби

3

Ідентифікатор процедури закупівлі

UA-2025-10-07-006128-a

4

Тип процедури закупівлі

Запит (ціни) пропозицій

5

Очікувана вартість предмета закупівлі,  грн з ПДВ

56 895,00UAH з ПДВ

6

Джерело фінансування

Місцевий та державний  бюджет  України

7

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі

Закупівля здійснюється за кошти державного та місцевого бюджету. Розрахунок очікуваної вартості проведено згідно з аналізом цін з відкритих джерел (Таблиця 1).

 

Розрахунок потреби на придбання Макаронні вироби фасовані, ґрунтується на всіх фактичних складових ціни та включає в себе вартість ціни на товар, податки і збори, що сплачуються або мають бути сплачені, усіх інших витрат та згідно з вимогами чинного законодавства щодо формування ціни на відповідний товар.

 

 

8

Обґрунтування технічних, якісних характеристик (Таблиця 2)

 

 

Таблиця 1

Найменування  товару

Один. виміру

К-сть

Планова ціна

Очікувана сума

1

Макаронні вироби фасовані

Кг.

1500

37,93

56 895,00

 

ВСЬОГО:56 895, 00 грн.

 

Таблиця 2

 

Технічне завдання на закупівлю Макаронні вироби фасовані

Інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі

Найменування товару

Вимоги

Макарони

Макаронні вироби – мають бути вироблені з пшеничного борошна вищого ґатунку. Смак та запах не повинні мати сторонніх присма-ків і запахів. При варінні вироби не повинні втрачати форму, скле-юватись між собою, розварюватись. Вологість макаронних виробів не повинна перевищувати 12%. Колір має бути однотонним з кре-мовим або жовтуватим відтінком. Форма повинна бути правиль-ною та відповідати назві. У виробах макаронних не допускається сторонні включення, хруст від мінеральної домішки, ознаки плісня-ви.  На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформа-ція: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства – ви-робника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. То-вар повинен мати відповідне пакування, яке забезпечує цілісність товару та збереження його якості під час транспортування. Фасу-вання – 1-10 кг. Упаковка - коробки або пакети з паперу, целофану, лакованого целофану або інших пакувальних плівок, нешкідливих для здоров’я людини. Всі види упакувань повинні бути вкладені в зовнішню тару.

Порядок здійснення оплати: згідно умов договору

 Строк постачання:   до    31.12.2025р.

  1. Товари повинні відповідати показникам якості безпеки, які встановлюються законодавством України (Закон України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів») та діючим стандартам ТУ, ДСТУ.
  2. Тара та упаковка повинні бути виготовлені з матеріалів дозволених для використання в Україні.
  3. Ціни вказуються з урахуванням податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, транспортних витрат, навантажувально – розвантажувальних робіт.
  4. Товар має постачатися з терміном придатності не менше 80% загального терміну зберігання.
  5. Кожна партія товару має супроводжуватися документами, що підтверджують їх походження, безпечність і якість, відповідність вимогам державних стандартів, санітарно гігієнічним вимогам та країну походження товару.
  6. Поставка Товару повинна здійснюватись кожного тижня в заклади загальної середньої та дошкільної освіти Сокальської міської ради Львівської області згідно поданого замовлення Замовником, назви та адреси закладів додаються.
  7. Категорично забороняється постачання продуктів харчування у заклади освіти, зокрема:

-  продукти, що містять генетично модифіковані організми;

- продукти, що містять синтетичні барвники, ароматизатори, підсолоджувачі, підсилювачі смаку, консерванти;

- продукти, що містять більше 3-х Е, в зв’язку з тим, що не відомо як вони взаємодіють;

- продукти, що містять акриламід (канцерогенна та мутагенна речовина) та глутамат натрію.