Інформація на виконання постанови Кабінету Міністрів України №710 від 11 жовтня 2016 року ( виконання пункту 4-1 Постанови №710)
1 |
Найменування замовника та місцезнаходження |
Комунальна установа «Центр з обслуговування закладів освіти» Сокальської міської ради Львівська області80001, Львівська область, м. Сокаль, вул. Шашкевича, 86 |
2 |
Найменування предмету закупівлі із зазначенням коду |
Макаронні вироби фасованіДК 021:2015: 15850000-1 — Макаронні вироби |
3 |
Ідентифікатор процедури закупівлі |
UA-2025-10-07-006128-a |
4 |
Тип процедури закупівлі |
Запит (ціни) пропозицій |
5 |
Очікувана вартість предмета закупівлі, грн з ПДВ |
56 895,00UAH з ПДВ |
6 |
Джерело фінансування |
Місцевий та державний бюджет України |
7 |
Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі |
Закупівля здійснюється за кошти державного та місцевого бюджету. Розрахунок очікуваної вартості проведено згідно з аналізом цін з відкритих джерел (Таблиця 1).Розрахунок потреби на придбання Макаронні вироби фасовані, ґрунтується на всіх фактичних складових ціни та включає в себе вартість ціни на товар, податки і збори, що сплачуються або мають бути сплачені, усіх інших витрат та згідно з вимогами чинного законодавства щодо формування ціни на відповідний товар. |
8 |
Обґрунтування технічних, якісних характеристик (Таблиця 2) |
Таблиця 1
№ |
Найменування товару |
Один. виміру |
К-сть |
Планова ціна |
Очікувана сума |
1 |
Макаронні вироби фасовані |
Кг. |
1500 |
37,93 |
56 895,00 |
ВСЬОГО:56 895, 00 грн.
Таблиця 2
Інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Найменування товару |
Вимоги |
Макарони |
Макаронні вироби – мають бути вироблені з пшеничного борошна вищого ґатунку. Смак та запах не повинні мати сторонніх присма-ків і запахів. При варінні вироби не повинні втрачати форму, скле-юватись між собою, розварюватись. Вологість макаронних виробів не повинна перевищувати 12%. Колір має бути однотонним з кре-мовим або жовтуватим відтінком. Форма повинна бути правиль-ною та відповідати назві. У виробах макаронних не допускається сторонні включення, хруст від мінеральної домішки, ознаки плісня-ви. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформа-ція: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства – ви-робника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. То-вар повинен мати відповідне пакування, яке забезпечує цілісність товару та збереження його якості під час транспортування. Фасу-вання – 1-10 кг. Упаковка - коробки або пакети з паперу, целофану, лакованого целофану або інших пакувальних плівок, нешкідливих для здоров’я людини. Всі види упакувань повинні бути вкладені в зовнішню тару. |
Порядок здійснення оплати: згідно умов договору
Строк постачання: до 31.12.2025р.
- продукти, що містять генетично модифіковані організми;
- продукти, що містять синтетичні барвники, ароматизатори, підсолоджувачі, підсилювачі смаку, консерванти;
- продукти, що містять більше 3-х Е, в зв’язку з тим, що не відомо як вони взаємодіють;
- продукти, що містять акриламід (канцерогенна та мутагенна речовина) та глутамат натрію.