Картопля столова та крупа горохова

08.10.2025
ПОШИРИТИ

Інформація на виконання постанови Кабінету Міністрів України №710  від 11 жовтня 2016 року ( виконання пункту 4-1 Постанови №710)

 

1

Найменування замовника та місцезнаходження

Комунальна установа «Центр з обслуговування закладів освіти» Сокальської міської ради Львівська області

80001, Львівська область, м. Сокаль,  вул. Шашкевича, 86

2

Найменування предмету закупівлі із зазначенням коду

Картопля столова та крупа горохова

ДК 021:2015 : 03210000-6 — Зернові культури та картопля

3

Ідентифікатор процедури закупівлі

UA-2025-10-07-006696-a

4

Тип процедури закупівлі

Запит (ціни) пропозицій

5

Очікувана вартість предмета закупівлі,  грн з ПДВ

71 080,00 UAH з ПДВ

6

Джерело фінансування

Місцевий та державний  бюджет  України

7

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі

Закупівля здійснюється за кошти державного та місцевого бюджету. Розрахунок очікуваної вартості проведено згідно з аналізом цін з відкритих джерел (Таблиця 1).

 

Розрахунок потреби на придбання Картопля столова та крупа горохова, ґрунтується на всіх фактичних складових ціни та включає в себе вартість ціни на товар, податки і збори, що сплачуються або мають бути сплачені, усіх інших витрат та згідно з вимогами чинного законодавства щодо формування ціни на відповідний товар.

 

 

8

Обґрунтування технічних, якісних характеристик (Таблиця 2)

 

 

Таблиця 1

Найменування  товару

Один. виміру

К-сть

Планова ціна

Очікувана сума

1

Картопля столова

Кг.

3500

15,78

55230,00

2

Крупа горохова

Кг.

500

31,70

15850,00

 

ВСЬОГО:71 080, 00 грн.

 

Таблиця 2

 

Технічне завдання на закупівлю Картопля столова та крупа горохова

Інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі

Найменування товару

Вимоги

Картопля столова

За якістю бульби повинні бути цілі, чисті, здорові, без змін зовнішньої вологості, непророслих, без ушкоджень сільсько-господарськими шкідниками, типової для ботанічного сорту форми та забарвлення, зрілі з щільною шкіркою. Смак і запах властиві ботанічному сорту, без стороннього смаку і запаху. Стандартом обмежується наявність бульб з механічними уш-коджуннями, пошкоджених сільськогосподарськими шкідник-кками, іржавої плямистістю. У партії картоплі допускається не більше 1% землі, що прилипла до бульб. Фасування – у сітках вагою до 25 кг. Не допускаються бульби роздавлені, позеленілі на понад 1 / 4 поверхні, пошкоджені гризунами, уражені мокрою, сухою, кільцевою гнилями і фітофторою, підморожені, запарені, з ознаками «задухи». Відповідає вимогам ДСТУ

Крупа горохова

Горох, який формують для експортування, повинен бути у здоровому стані, мати нормальний запах властивий здоровому зерну (без затхлого, солодового, пліснявого, сторонніх запа-хів), та колір жовтий, бути не зараженим шкідниками зерна, не зіпрілий та без теплового пошкодження під час сушіння. Без ГМО. Відповідає ДСТУ .

 

Порядок здійснення оплати: згідно умов договору

 Строк постачання:   до    31.12.2025р.

  1. Товари повинні відповідати показникам якості безпеки, які встановлюються законодавством України (Закон України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів») та діючим стандартам ТУ, ДСТУ.
  2. Тара та упаковка повинні бути виготовлені з матеріалів дозволених для використання в Україні.
  3. Ціни вказуються з урахуванням податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, транспортних витрат, навантажувально – розвантажувальних робіт.
  4. Товар має постачатися з терміном придатності не менше 80% загального терміну зберігання.
  5. Кожна партія товару має супроводжуватися документами, що підтверджують їх походження, безпечність і якість, відповідність вимогам державних стандартів, санітарно гігієнічним вимогам та країну походження товару.
  6. Поставка Товару повинна здійснюватись кожного тижня в заклади загальної середньої та дошкільної освіти Сокальської міської ради Львівської області згідно поданого замовлення Замовником, назви та адреси закладів додаються.
  7. Категорично забороняється постачання продуктів харчування у заклади освіти, зокрема:

-  продукти, що містять генетично модифіковані організми;

- продукти, що містять синтетичні барвники, ароматизатори, підсолоджувачі, підсилювачі смаку, консерванти;

- продукти, що містять більше 3-х Е, в зв’язку з тим, що не відомо як вони взаємодіють;

- продукти, що містять акриламід (канцерогенна та мутагенна речовина) та глутамат натрію.