Інформація на виконання постанови Кабінету Міністрів України №710 від 11 жовтня 2016 року ( виконання пункту 4-1 Постанови №710)
1 |
Найменування замовника та місцезнаходження |
Комунальна установа «Центр з обслуговування закладів освіти» Сокальської міської ради Львівська області 80001, Львівська область, м. Сокаль, вул. Шашкевича, 86 |
2 |
Найменування предмету закупівлі із зазначенням коду |
Масло солодковершкове фасованеДК 021:2015 : 15530000-2 — Вершкове масло |
3 |
Ідентифікатор процедури закупівлі |
UA-2025-10-09-014796-a |
4 |
Тип процедури закупівлі |
Запит (ціни) пропозицій |
5 |
Очікувана вартість предмета закупівлі, грн з ПДВ |
372 762,00UAH з ПДВ |
6 |
Джерело фінансування |
Місцевий та державний бюджет України |
7 |
Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі |
Закупівля здійснюється за кошти державного та місцевого бюджету. Розрахунок очікуваної вартості проведено згідно з аналізом цін з відкритих джерел (Таблиця 1).
Розрахунок потреби на придбання Масло солодковершкове фасоване, ґрунтується на всіх фактичних складових ціни та включає в себе вартість ціни на товар, податки і збори, що сплачуються або мають бути сплачені, усіх інших витрат та згідно з вимогами чинного законодавства щодо формування ціни на відповідний товар.
|
8 |
Обґрунтування технічних, якісних характеристик (Таблиця 2) |
Таблиця 1
№ |
Найменування товару |
Один. виміру |
К-сть |
Планова ціна |
Очікувана сума |
1 |
Масло солодковершкове 72,6%
|
Кг. |
650 |
573,48 |
372 762,00 |
ВСЬОГО: 372 762, 00 грн.
Таблиця 2
Інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Найменування товару |
Вимоги |
Масло солодковершкове 72,6% |
Не нижче 72,6 % жирності, фасоване в оригінальній упаковці не менше (180 г.). без сторонніх присмаків, консистенція однорідна, відповідає ДСТУ. |
Порядок здійснення оплати: згідно умов договору
Строк постачання: до 31.12.2025р.
- продукти, що містять генетично модифіковані організми;
- продукти, що містять синтетичні барвники, ароматизатори, підсолоджувачі, підсилювачі смаку, консерванти;
- продукти, що містять більше 3-х Е, в зв’язку з тим, що не відомо як вони взаємодіють;
- продукти, що містять акриламід (канцерогенна та мутагенна речовина) та глутамат натрію.